2025年托福考试专项试题及答案

  在日复一日的学习、工作生活中,我们很多时候都不得不用到考试题,借助考试题可以更好地考查参试者所掌握的知识和技能。你知道什么样的考试题才算得上好考试题吗?以下是小编整理的2025年托福考试专项试题及答案,欢迎阅读与收藏。

2025年托福考试专项试题及答案

  托福考试专项试题及答案 1

  1、The word "accordingly" in line 23 is closest in meaning to

  (A) however

  (B) consequently

  (C)nevertheless

  (D)ultimately

  2、The word "administered" in line 8 is closest in meaning to

  (A) managed

  (B) recognized

  (C) opposed

  (D) justified

  (原文)The National Marine Sanctuaries Program is administered by the National Oceanic and Atmospheric Administration, a branch of the United States Department of Commerce.

  3.1、The word "surge" in line 9 is closest in meaning to

  (A) sharp increase

  (B) sudden stop

  (C) important change

  (D) excess amount

  (原文)The interaction of improve processing and high demand led to the rapid spread of the cultivation of cotton and to a surge in production.

  3.2、The word "meticulously" in line 7 is closest in meaning to

  (A) heavily

  (B) initially

  (C) carefully

  (D) completely

  (原文)The clay used in prehistoric pot making was invariably selected with the utmost care. Often it was traded over considerable distances. The consistency of the clay was crucial; it was pounded meticulously and mixed with water to make it entirely even in texture. By careful kneading, the potter removed the air bubbles and made the clay as plastic as possible.

  4.1.The word "laborious" in line 8 is closest in meaning to

  (A) unfamiliar

  (B) primitive

  (C) skilled

  (D) difficult

  (原文)Cotton could be grown throughout the South, but separating the fiber---or lint--from the seed was a laborious process.

  4.2.The word "pits" in line 7 is closest in meaning to

  (A) stages

  (B) scars

  (C) seeds

  (D) holes

  (原文)The Anasazi lived in houses constructed of adobe and wood. Anasazi houses were originally built in pits and were entered from the roof. But around the year 700 A.D., the Anasazi began to build their homes above ground and join them together into rambling multistoried complexes, which the Spanish called pueblos or villages.

  5.1.The phrase "forward-looking" in line 4 is closest in meaning to

  (A) progressive

  (B) popular

  (C) thrifty

  (D) well-established

  (原文)Ice was used in hotels, taverns, and hospitals, and by some forward-looking city dealers in fresh meat, fresh fish, and butter.

  5.2.The phrase "hinged on" in line 9 is closest in meaning to

  (A) recovered from

  (B) depended on

  (C) started on

  (D) contributed to

  解析:(原文)Industrial growth hinged on several economic factors.

  托福考试专项试题及答案 2

  1.说说你向别人要求帮助的经历,别人是怎么样帮助你的'

  I still remember there was an assignment which required us to do some interview in the street. As you know, it is a hard work for a stranger to assist you. In order to gain stranger’s trust, firstly, I told them my purpose of the interview sincerely, and then gave them a gift to thanks them for a cooperation. Finally, most of them were willing to assist us. Well, this assignment definitely improves my various abilities such as communication and so on.

  2.赚钱的工作还是personal satisfaction高的工作

  Personally speaking, I would like to choose a job which can provide me a high personal satisfaction. Firstly, success for me is a kind of process rather than a result such as a plenty of money. Money and reputation are incidental results to my success. So a high personal satisfaction can let me enjoy this process. Secondly, a high personal satisfaction can give me lots of passion to continue my job. In other words, passion and satisfaction of a job are dynamic to my career not money.

  3.学生在工作之前应该做part-time job或者summer intern来确定自己是否合适那份工作,同意否?

  In my opinion, every student should do a part-time job or apply for a summer intern before graduate. Firstly, During the intern, we can learn a lot of things much more practical than what we learn in school. For example, a student of finance will put in many efforts in math while studying in school, but during the intern he/she will find the math formulas could do little help. Besides, we can check if we are really fit for the job we dreamed. Take me for instance, I dreamed to be a sales clerk in the supermarket when I was still a child. But when I really work as a sales cleark as my summer intern I found the work was tedious and tired.

  4.最想学的一个技能

  The skill I want to learn most is cooking as the following reasons. Firstly, I’m going to study abroad, so cooking is very necessary for me when i live alone. As we all know that it is very costly for me to eat out always. So cooking is a economical way. Secondly, if I could cook well, I would cook for my foreign friends. Let them know the culture of cooking in my country. Besides these, I can do some part time jobs to earn my pocket money.

  5.是否同意学生进入大学前有一个one-year的break

  I tend to agree that students having a one-year break before entering college. First of all, a long-term break will be beneficial for students both physically and mentally cuz many years of study and exams before college really cost energy, after graduating from high school,. Students can use the break to enjoy life and decide their future development. In addition, it’s also a good chance for poor students to use the break to earn a certain tuition for their college study. It must be a good chance to improve students’ various abilities.

  托福考试专项试题及答案 3

  阅读理解

  Bloodhounds are biologically adapted to trailing their prey. The process by whichthe nose recognizes an odor is not fully understood, but there are apparently specificreceptor sites for specific odors. In one explanation, recognition occurs when a scentmolecule fits into its corresponding receptor site, like a key into a lock, causing a(Line5) mechanical or chemical change in the cell. Bloodhounds apparently have denserconcentrations of receptor sites tuned to human scents.

  When a bloodhound trails a human being, what does it actually smell? The humanbody, which consists of about 60 trillion living cells, sheds exposed skin at a rate of 50million cells a day. So even a trail that has been dispersed by breezes may still seem(Line10) rich to a bloodhound. The body also produces about 31 to 50 ounces of sweat a day.

  Neither this fluid nor the shed skin cells have much odor by themselves, but thebacteria working on both substances is another matter. One microbiologist estimatesthe resident bacteria population of a clean square centimeter of skin on the humanshoulder at "multiples of a million." As they go about their daily business breaking(Line15) down lipids, or fatty substances, on the skin, these bacteria release volatilesubstances that usually strike the bloodhounds nose as an entire constellation ofdistinctive scents.

  45. What does the passage mainly discuss?

  (A) Why people choose bloodhounds for

  household pets

  (B) How a bloodhounds sense of smell works(C) How humans compensate for an

  underdeveloped sense of smell

  (D) The way in which bacteria work on skin cellsand body sweat

  46. The author compares a scent molecule with a(A) key

  (B) lock

  (C) cell

  (D) bloodhound

  47. In line 7, the word "it" refers to

  (A) bloodhound

  (B) human being

  (C) smell

  (D) body

  48. According to the passage, how many cells ofskin does the human body rid itself of every day?

  (A) 60 trillion

  (B) 50 million

  (C) 1 million

  (D) Between 31 and 50

  49. In line 10, the word "rich" is used to mean that atrail is

  (A) paved with precious materials

  (B) a profitable business to get into

  (C) a very costly undertaking

  (D) filled with an abundance of clues

  50. Which of the following acts as a stimulus in theproduction of the human scent?

  (A) Sweat

  &n

  bsp;(B) Dead skin cells

  (C) Bacteria

  (D) Fatty substances

  参考答案:BAABDC

  本文标题:2025年托福考试专项试题及答案

  本文链接:http://www.hniuzsjy.cn/haowenzhang/89290.html